Oraşul viitorului: domul de sub apă

Orasul viitoruluiUn complex proiect de locuinţe subacvatic a fost propus recent de un designer pasionat de conceptul vieţii sub apă. Conceptul ar putea deveni spaţiu locuibil în viitorul apropiat.

Phil Pauley, realizatorul proiectului, spune că a visat să-l creeze timp de 20 de ani, iar acum a dat publicităţii imagini cu modul în care ar putea arăta construcţia, informează dailymail.co.uk.

Sub-Biosphere 2 este alcătuit din opt structuri „bio-dom” şi o lăţime de 330 de metri.

Phil Pauley spune că complexul va avea un suport central, un punct de observare şi mai multe structuri care pot găzdui până la 100 de oameni. Fiecare structură va avea propriul ecosistem, fără a fi nevoie de aer sau mâncare din lumea exterioară.

„Nu vreau ca oamenii să mă creadă deplasat, aşa că aştept momentul potrivit, când oamenii vor accepta ideea. Atunci voi fi prezent cu designul meu”, spune Pauley.

Designerul caută şi o editură care să îi publice trilogia de cărţi „The Moral Order / Ordinul Moral”, în care vorbeşte despre o lume subacvatică pe care speră să o vadă contruită la un moment dat.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk


Scris de:

1000


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.