Prinţul von Hohenlohe, cel mai bătrân participant la Olimpiada de Iarnă de la Soci

printul von HohenloheCel mai excentric personaj care va participa la Jocurile Olimpice de la Soci este schiorul austriaco-mexican Hubertus von Hohenlohe.

 

Hubertus von Hohenlohe este un prinţ mexican în vârstă de 55 de ani! El va reprezenta ţara lui Hugo Sanchez într-un costum cu totul atipic: de mariachi.  Acesta are menirea de onora calitatea sa de cetăţean mexican, deşi se trage dintr-o familie nobilă germană.

 

Mexicano-austriacul de 55 de ani nu va participa pentru prima dată la o competiţie de acest nivel. Schiorul va deveni al doilea cel mai vârstnic participant din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă (după suedezul Carl August Kronlund, care avea 58 de ani şi 155 de zile când a participat la JO 1924) e la a şasea participare în competiţia olimpică de schi!

 

 


Scris de:

641


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.