Sharon Osbourne luptă pentru viaţa cântăreţei Janna Friske ( video )

Sharon OsbourneSoţia legendarului Ozzy Osbourne, Sharon,  a decis să o ajute pe Janna Friske, o cunoscută cântăreaţă, actriţă şi model rus. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer , stadiul IV, la creier.

 

Rusoaica a povestit, pentru presa moscovită, că în urmă cu câteva zile a primit un apel telefonic misterios.  ” Bună Janna, eu sunt Sharon Osbourne . Te sun din Los Angeles, te sun pentru că știu povestea ta . Aș vrea să știi că eu și Ozzy vom fi în Moscova, pe 1 iunie , și vrem să te cunoaştem . Dar, până atunci, am dori să îţi trimitem bani pentru tratament “- i-a spus soția liderului de la Black Sabbath vedetei din Rusia.

Despre problema Jannei Frisk s-a aflat abia la jumătatea acestei luni. Atunci presa rusă a publicat o fotografie şocantă, în care cântăreaţa era scoasă pe o targă din aeroportul  „Sheremetyevo” din Moscova. Câteva zile mai târziu Dmitri Shepelev – soţul vedetei – a recunoscut că Janna ( 39 de ani ) suferă de cancer la creier.

 

În prezent rusoaica este supusă unui tratament agresiv la o clinică din New York, loc în care doar cazarea presupune un cost zilnic de trei mii de dolari. Chiar dacă Janna şi-a vândut vila din Miami, iar compania „Rusfondom” a strâns 65 de milioane de ruble, banii nu sunt suficienţi pentru a acoperi costurile tratamentului pe care îl urmează.

 

Sharon Osbourne nu se implică pentru prima dată în a ajuta o vedetă care suferă de cancer. În urmă cu 12 ani chiar Sharon a fost diagnosticată cu cancer la colon. Atunci a înfiinţat o fundaţie care se ocupă cu astfel de probleme.

 

Gestul umanitar, făcut de cel mai bine plătit jurat de la X Factor – versiunea din Marea Britanie – a arătat şi că treburile în familia Osbourne au reintrat pe un fagaş normal. Se ştie că  relaţia dintre Ozzy şi Sharon părea să se destrame, de mai mult timp cei doi locuind separat.


Scris de:

1101


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.