Sting, atracția anului pe Broadway

"The Last Ship" Pre-Broadway News ConferenceDeși noua stagiune teatrală de pe Broadway  nu a început, publicul așteaptă cu nerăbdare viitoarele premiere. Una dintre acestea este „A Delicate Balance”, cu Glenn Close în rolul principal, însă nici musicalul semnat de Sting, ‘The Last Ship”, în care vor debuta Ewan McGregor, Bradley Cooper și Jake Gyllenhaal, nu pare să fie mai prejos.

Noua stagiune începe în octombrie, iar titlurile pentru sezonul 2014-2015 de pe Broadway includ piese de teatru, care au câștigat numeroase premii Tony, precum „Hedwig and the Angry Inch” , „A Gentleman’s Guide To Love and Murder”, în timp ce altele, precum „Rocky” sau „After Midnight”, își vor anunța sfârșitul.

Probabil că piesa cea mai așteptată a sezonului este „A Delicate Balance”, o disecție umană scrisă de Edward Albee care o va readuce pe scenă pe Glenn Close, eterna nominalizată la Oscaruri, dar câștigătoare a unui premiu Tony pentru „Sunset Boulevard”. Premiera va avea loc la 20 noiembrie, iar alături de Close se va afla vechiul său prieten, John Lithgow, cu care a mai jucat în anii 80, în piesa ‘The Wold According to Garp’.

Un public diferit îl va ovaționa pe artistul pop-rock Sting care și-a adaptat compozițiile scenei Broadway-ului. „Last ship” este titlul musicalului său, care se bazează pe experiențele din copilăria și viața sa. Primele reprezentații vor avea loc la 29 septembrie. Fostul membru al trupei Police încearcă astfel să „se recicleze” pe Broadway, cum au făcut și alte vedete, precum Cindy Lauper, care a triumfat cu „Kinky Boots”.


Scris de:

801


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.