Teatru pentru câini

DoggystylePremieră culturală la Sibiu: câinii pot fi spectatori, la o piesă de teatru! Actul de cultură se va juca duminică, 6 aprilie, la Sala Cavas, de la Facultatea de Litere și Arte, şi este o satiră despre eutanasierea câinilor comunitari. Piesa face parte din cadrul festivalului maraton „25 de ore de teatru non-stop„.

„Un spectacol inedit este „Doggystyle”, al companiei Social Act din Galați, un spectacol la care câinii vor fi însoțiți de stăpâni. E o satiră pe tema a legitimității câinilor vagabonzi, o comedie în care este judecat Grivei, de la Scara 5, Blocul C. Sunt cele două părți, acuzarea și apărarea, cel care propune eutanasierea lui și cel care îl apără pe Grivei și apar tipologiile românești, administratorul de la bloc, care îl vrea pe Grivei șters de pe suprafața pământului și tanti care îl hrănește și îl vrea în viață”, a explicat directorul festivalul. Grivei, personajul principal, pus în scenă de un actor, este, în final, eutanasiat.

Mesajul acestui spectacol comunitar este în favoarea adopției câinilor, nu pentru omorârea lor.


Scris de:

734


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.