„The Hunger Games: Catching Fire” a dominat gala MTV Movie Awards ( video )

The Hunger Games Catching FireThe Hunger Games: Catching Fire„, a câștigat, la Los Angeles, trei dintre cele mai importante premii ale galei MTV Movie Awards. Astfel, pelicula a devenit vedeta cunoscutei gale.

Interpreții rolurilor principale din acest film, Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson, au obținut premiile pentru cea mai bună actriță și respectiv cel mai bun actor, iar producția a fost răsplătită cu premiul Movie of the Year (filmul anului).

În timp ce accepta premiul Movie of the Year, alături de Sam Claflin, Josh Hutcherson i-a adus un omagiu lui Philip Seymour Hoffman, actorul dispărut prematur, care a interpretat rolul Plutarch Heavensbee în seria de filme „Hunger Games”. „Știu că dacă Philip ar fi fost aici, s-ar fi bucurat foarte mult. Faptul că am jucat alături de el în această serie a însemnat foarte mult pentru noi. El este unul dintre actorii după care mi-am ghidat cariera și ne-am gândit la el în fiecare zi de filmări. Oriunde s-ar afla acum, acest premiu este și pentru el”, a susținut Josh Hutcherson.

Rockerul Jared Leto, laureat al premiului Oscar pentru rol secundar cu personajul transsexualului bolnav de SIDA Rayon, în filmul „Dallas Buyers Club”, a primit premiul MTV Best On-Screen Transformation (cea mai bună transpunere în personaj) pentru același rol. Jonah Hill a primit premiul la categoria Best Comedic Performance, iar Zac Efron a primit premiul pentru cea mai bună interpretare la bustul gol (Best Shirtless Performance).

Channing Tatum a primit distincția Trailblazer Award, iar Mark Wahlberg a primit Generation Award.

Atmosfera muzicală la ceremonia de duminică seara, prezentată de comedianul Conan O’Brien, a fost asigurată de Ellie Goulding, Twenty One Pilots și de duetul dintre Eminem și Rihanna — cei doi interpretând live, pentru prima oară, hitul lor „The Monster”.


Scris de:

646


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.