Un actor de la Holywood urcă pe scena Teatrului Bacovia

Nick MancusoNick Mancuso, vedeta multor producții realizate în studiourile americane de la Hollywood, urcă pe scena Teatrului Municipal Bacovia din Bacău cu spectacolul „The Death of Socrates” (Moartea lui Socrate). Piesa este o adaptare în regie proprie, după Platon.

Spectacolul care îl are în prim plan pe actorul american de origine italiană este programat în cadrul Festivalului internațional de teatru „Gala Star„, eveniment unic în România și printre puținele din lume deschis actorilor de teatru care realizează spectacole de tip „One Man Show” ori „One Women Show”. „Prezența lui Nick Mancuso pentru prima dată în România onorează Gala Star, conferind manifestării o distincție deosebită în suita celor opt ediții desfășurate până în prezent. Sunt convins că, alături de publicul băcăuan familiarizat de acum cu asemenea tipuri de reprezentații teatrale, ce presupun prezența unui singur actor pe scenă, tinerii interpreți participanți în concursul festivalului vor urmări o lecție substanțială, valoroasă oferită de un actor și un profesor de teatru remarcabil”, spune Adrian Găzdaru, directorul „Galei Star”.

Nick Mancuso este nu doar un foarte apreciat actor de teatru, film și televiziune, ci și scriitor, profesor, artist plastic și producător. „Ca profesor de teatru, promovează sistemul său personal de predare bazat pe cartea sa „Actoria este pentru toată lumea”, a mai precizat Găzdaru.


Scris de:

702


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.