Acuzaţia de viol revine în viaţa lui Woody Allen

woody allenÎn urmă cu două decenii, una din fiicele adoptive ale lui Woody Allen l-a acuzat de viol pe regizor. Acum, într-o confesiune în revista Vanity Fair, aceasta continuă şirul tristelor amintiri.

Unul din cei trei copii adoptați de Mia Farrow și Woody Allen — Dylan, care își spune acum Malone — revine asupra împrejurărilor divorțului părinților ei, în 1992, într-un interviu acordat Vanity Fair. Ea povestește despre certuri îngrozitoare și revine asupra acuzațiilor de viol care au umbrit și mai mult bătălia juridică dintre actriță și regizor, fiind apoi abandonate din lipsă de probe.

Tânăra, care spune că este definitiv marcată de acea perioadă din viața ei, își amintește de „pod”. „Îmi aduc aminte că nu mă simțeam deloc bine, aveam impresia că sunt copil rău fiindcă nu aveam chef să fac ceea ce îmi cerea el. Aveam șapte ani și am făcut-o fiindcă mi-era frică. Voiam ca totul să înceteze”, spune ea.

În ceea ce îl privește, Woody Allen a răspuns la acuzații prin intermediul AP: „Articolul cuprinde atâtea ficțiuni și absurdități extravagante pe care Woody Allen nu le va comenta.”


Scris de:

832


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.