Angelina Jolie şi Hugh Jackman, actorii cei mai influenți ai planetei

Agelina Jolie si Hugh JackmanAngelina Jolie şi Hugh Jackman domină clasamentul întocmit de Forbes în ce privește cei mai influenți actori ai planetei.

Conform Le Soir, topul a fost întocmit după patru criterii:  veniturile, vizibilitatea mediatică, prezenţa pe reţelele sociale şi impactul marketing.

Topul actrițelor este dominat de Angelina Jolie, vedetă care le devansează pe Jennifer Lawrence („Happiness Therapy”) şi pe Jennifer Aniston, pe treapta a treia a podiumului. A patra este Kristen Stewart.

Clasamentul actorilor îl are în frunte pe australianul Hugh Jackman. El este urmat de mari nume ale cinematografiei: Robert Downey Jr., Leonardo Di Caprio, Chaning Tatum şi Dwayne Johnson.

Revista Forbes a publicat recent şi clasamentul celor mai influente celebrităţi din lume, în care conduce, fără nicio surpriză, Oprah Winfrey.


Scris de:

881


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.