Arnold Schwarzenegger nu este prea bătrân pentru filme de acțiune

the last stand movie

„I’m too old for this shit…”

Știți cui aparține replica asta și din ce serie de filme provine, nu?

Aparent, în ciuda unei afirmații care se repetă constant în noul său film, Arnold Schwarzenegger nu este prea bătrân să mai joace în rol principal într-un film împachetat în explozibili și scene de luptă încărcate de tensiune.

După o pauză considerabilă, minus rolurile secundare din The Expendibles, Arnold promite un blockbuster în 2013. Bine, intriga nu este de o maximă originalitate. Filmul The Last Stand spune povestea unui șerif aflat în pragul pensionării pe nume Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunți ce operează în micul orășel Sommerton Junction situat la granița Statelor Unite ale Americii cu Mexicul.

Destul de predictibil ca și story-line, totuși nu putem să nu îl admirăm pe Arnie. Este încă credibil în rol de erou iar trailer-ul filmului te face să te gândești că nici măcar așa bătrân nu e, ca să sară de pe clădiri și să se confrunte cu adevărate armate de mafioți.

Preconizat a se lansa în Statele Unite la începutul anului viitor, noi îl vom revedea pe îndrăgitul actor de acțiune în cinema-urile autohtone nu mai târziu de ianuarie 2013.


Scris de:

805


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.