Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs

Ashton KutcherDacă nu aţi văzut poza care a făcut vâlvă săptămâna trecută pe Facebook, vi-o arătăm noi.

A ieşit la iveală că Ashton Kutcher seamănă cu Steve Jobs în tinereţe. Asemănarea este uimitoare, cei doi părând a fi chiar gemeni.

Kutcher va juca în „jOBS„, un film despre viaţa şi cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple.  Pelicula prezintă  30 de ani din viaţa cofondatorului companiei Apple, din 1971 până în anul 2000. Scenariul este scris de Matt Whiteley, cu o regie semnată de Joshua Michael Stern.

James MacKinnon, make-up artistul personal al lui Ashton Kutcher, este, în mare măsură, autorul acestei transformări. El a lucrat și pentru filme importante, precum „Thor”, remake-ul din 2010 al peliculei „Coșmarul de pe strada Elm”, „Alice în Țara Minunilor” și Star Trek, informează publicația citată, ne spune Eva.ro.

Tot de pe Eva.ro, aflăm ca Ashton Kutcher a suferit pentru acest rol: „Înainte de toate, trebuie spus că dieta bazată pe fructe poate conduce la niște probleme severe. Am ajuns în spital cam cu două zile înainte de începerea filmărilor. Nu mai puteam de durere. Nivelul de insulină al pancreasului era la limită. A fost îngrozitor”, a declarat actorul.

Filmul va fi difuzat în cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, această dată marcând totodată, împlinirea a 37 de ani de la fondarea companiei Apple Computer.

 


Scris de:

919


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.