Biografia lui Gene Kelly, un film… blestemat? ( video )

Weinstein Company a amânat din nou, în mod inexplicabil, lansarea unui film biografic despre Gene Kelly, cu Nicole Kidman în rolul principal. Pelicula ar fi trebuit să fie lansată peste două luni, susţine Hollywood Reporter.

 

Nicole Kidman interpretează rolul legendarei starlete de la Hollywood Gene Kelly, care prin căsătorie avea să devină prințesa Grace de Monaco, iar lansarea filmului a fost amânată pentru a doua oară. Conform sursei citate, varianta finală a filmului nu a fost trimisă companiei de producție, provocând probleme echipei de marketing.

 

„Noi ne luptăm pentru acest film, dar atunci când ai de-a face cu distribuitori americani așa cum este Weinstein, nu prea mai ai ce face. În prezent există două versiuni ale acestui film: a mea și a lor… ceea ce mi se pare o catastrofă”, comenta recent regizorul acestui film, Olivier Dahan, pentru o publicație franceză.

Inițial, acest film urma să fie lansat în noiembrie 2013, dar apoi a fost amânat pentru 14 martie 2014.

Anul trecut, copiii lui Gene Kelly, prințul Albert de Monaco, prințesa Caroline și prințesa Stephanie au catalogat acest proiect cinematografic drept „inutil de somptuos”, „inexact” și „o pură ficțiune”. Ulterior Nicole Kidman a vorbit în apărarea filmului: „Mi-am dorit să o respect pe ea, să-i respect povestea și esența ei și sper că voi putea transmite acest mesaj prin intermediul filmului (…) Am studiat-o și am o anumită sensibilitate față de ea”.

 

Actrița Grace Kelly a devenit prințesa Grace de Monaco prin căsătoria cu prințul Rainier al III-lea în 1956. Ea a încetat din viață în 1985, la vârsta de 52 de ani, în urma unui accident de mașină.


Scris de:

902


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.