Cei 10 magnifici

Lupta pentru Premiile Oscar se anunță intensă. The Academy of Motion Picture Arts and Sciences a făcut publică lista celor 10 filme care intră în cursa pentru o nominalizare la categoria cele mai bune efecte speciale, aflăm de pe site-ul Procinema. Printre acestea se numără filme cu încasări dintre cele mai spectaculoase, care au făcut furori printre cinefilii din toată lumea: The Avengers, The Dark Knight Rises, The Amazing Spider-Man si Skyfall.

The Avengers și Batman, considerate a fi printre favorite, au de înfruntat o concurență serioasă: Cloud Atlas, un film ce a ridicat o sumedenie de controverse printre critici, precum și în rândul publicului, Life of Pi, considerat unul dintre cele mai frumoase filme din ultimul timp, din punct de vedere vizual, Prometheus,  pelicula care l-a repus pe Ridley Scott pe firmamentul regizorilor de cea mai înaltă clasă, și The Hobbit: An Unexpected Journey, probabil unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Alături de acestea, în cursă s-au mai înscris și Snow White and the Huntsman și John Carter, ambele având o priză destul de mare la public.

Tot de pe site-urile de profil aflăm că pe 3 ianuarie 2013, membrii Academiei vor viziona câteva secvențe din cele 10 filme și vor reduce lista la 5 nominalizări, iar în cadrul galei de pe 24 februarie 2013 va fi anunțat marele câștigător.

Până atunci nu ne rămâne decât să avem răbdare și să îi ținem pumnii peliculei pe care o preferăm fiecare dintre noi!


Scris de:

927


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.