Cerșetorul Richard Gere ( video )

Karine Valnais Gombeau cu Richard GereO turistă din Franța, văzând un bărbat care scotocea prin pubele la New York, s-a milostivit și i-a oferit pizza. Ea nu a  realizat că era vorba despre o scenă care se turna pentru un film, și că  „cerșetorul” era de fapt actorul american Richard Gere.

 

Karine Valnais Gombeau, o pariziancă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, când l-a văzut pe bărbat, cu o bonetă înfundată peste urechi, căutând prin pubele, titrează  New York Post. Ea tocmai ieșea dintr-o pizzerie împreună cu soțul și cu fiul lor de 15 ani și i-a oferit „cerșetorului” ceea ce rămăsese din pizza lor pantagruelică.

Surprins, Richard Gere (64 de ani) nici măcar nu a clipit, ci doar a întrebat-o ce se află în punga pe care ea i-o întindea.  „Am încercat să-i explic în engleză, dar mi-a ieșit pe jumătate în franceză. I-am spus că sunt dezolată, dar pizza este rece”, a povestit ea ulterior cotidianului. „El mi-a răspuns: ?Mulțumesc mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze !”

Tânăra femeie a plecat fără să știe cui îi dăduse ea pizza, participând fără voia ei la turnarea celei mai noi producții cu Richard Gere, „Time out of Mind„.

Abia după două zile a aflat de insolita participare pe platoul de filmare, când New York Post i-a publicat fotografia.  „A fost ceva de poveste, este incredibil că așa ceva ți se poate întâmpla !”, a declarat ea, adăugând: „Cred că el este foarte frumos, chiar la vârsta pe care o are”.

 


Scris de:

846


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.