Ceva pentru care merită să (o)mori

Întrebați orice cinefil ce peliculă ar vrea să vadă foarte curând și vă va răspunde că ”Sin City 2” este pe lista celor mai așteptate sequel-uri din istoria cinematografiei. Anunțat și amânat de-a lungul anilor, la un moment dat fanii Sin City aproape că renunțaseră la orice speranță, fiind convinși că orice anunț referitor la continuare este numai o altă promisiune deșartă.

Dar când totul părea pierdut, Robert Rodriguez a dat publicității vestea oficială că sequel-ul, ”Sin City 2 – A Dame To Kill” va fi lansat anul acesta, iar în România va intra în cinematografe din 4 octombrie. Ce este special la acest sequel? Nu este o continuare propriu zisă… De fapt, ne puteam aștepta…

Actiunea din Sin City 2: A Dame To Kill va avea loc înainte, după și in timpul evenimentelor din primul film și va încălca toate regulile unui sequel sau prequel. Pe lângă vechea distribuție, alte nume noi impresionante pe care regizorul Robert Rodriguez a reusit sa le aducă sunt Joseph Gordon-Levitt și Rosario Dawson, mai spun sursele.

Robert Rodriguez a făcut o pauză la filmările de la „Sin City 2” pentru a participa la Festivalul Internaţional de Film de la Sundance, unde a dat câteva informaţii noi despre viitorul său film şi a confirmat întoarcerea lui Bruce Willis. Regizorul este un om foarte ocupat, mai ales când filmează. Acum însă şi-a rupt câteva zile pentru Sundance. Aici, Robert Rodriguez a anunţat că Bruce Willis reia rolul lui Hartigan, că a finalizat scena introductivă şi că nu i-au mai rămas decât câteva bucăţi de finalizat în funcţie de programul actorilor. Printre aceştia, Joseph Gordon-Levitt încă nu a început să filmeze, în timp ce Ray Liotta, Juno Temple şi Jeremy Piven deja şi-au terminat partiturile. Regizorul a mai spus că a filmat direct în 3D, cu camera pe umăr, iar numele actriţei care are rolul principal va fi dezvăluit în următoarele săptămâni.Ce spune Bruce Willis? „Am filmat o singura poveste. Celalalte trei povesti care completeaza A Dame To Kill, vor fi filmate pe bucati, in functie de cum devin si actorii disponibili.”

De ce este acest film atât de așteptat, iubit și comentat de întreaga lume? Pentru că este unele din acele filme – cult care a încântant o generație întreagă. Lansat în 2005, ”Sin City” este considerat printre cele mai bune filme create vreodată și se află pe locul 137 in Top 250 IMDb, cu o notă de 8.2 fiind considerat o capodoperă a filmelor fantasy noir.


Scris de:

916


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.