Colin Firth și Cameron Diaz îl excrochează pe cel mai bogat om din Anglia

Filme20 septembrie23:42

GambitNuditate, aventură, un jaf de tablouri – așa arată comedia ”Gambit” scrisă de frații Coen, pe deasupra dotată și cu o distribuție spectaculoasă formată din Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman și Stanley Tucci.

Comedia ”Gambit” este un remake al filmului cu același nume din anul 1966 cu Shirley MacLaine și Michael Caine.

În această nouă producție, Colin Firth joacă rolul unui curator artistic care vrea să-i dea o lovitură celui mai bogat om din Marea Britanie, Lionel Shahbandar, un colecționar de artă interpretat de către Alan Rickman. Dean intenționează să-i vândă acestuia un tablou fals, semnat de Monet.

Dean apelează la PJ Puznowski ( jucată de Cameron Diaz) o blondă cowgirl din Texas care trebuie să se dea drept femeia al cărei bunic a descoperit tabloul respectiv la sfârșitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dean ajunge însă atât de fermecat de partenera sa la jaf, încât toate încep să meargă prost, din orice punct de vedere.

Pe lângă Firth și Diaz, în film mai joacă și nume precum Stanley Tucci sau Cloris Leachman, regizorul fiind nimeni altul decât Michael Hoffman. Filmul se lansează în Marea Britanie pe 21 noiembrie 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=NFpITcXG4fY


Scris de:

784


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.