Colin Firth va ține din nou discursul regelui

FilmeVedete24 septembrie21:15

Actorul britanic Colin Firth se va întoarce pentru o nouă porție de bâlbâială în ”The King’s Speech 2” scrie publicația The Sun.

Rar auzim de sequeluri la filme premiate cu Oscar, dar britanicii anunță că actorul Colin Firth a semnat pentru a relua rolul Regelui George VI în ”The King’s Speech” partea a doua.

Alături de el sunt asteptați să se întoarcă Helena Bonham Carter și Geoffrey Rush. Noul film care ar urma să fie regizat tot Tom Hooper va avea acțiunea plasată în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial în perioada blitzului – bombardarea continuă a Regatului Unit de către Germania Nazistă în perioada 7 septembrie 1940 – 10 mai 1941.

„Filmul se va concetra pe modul în care această criză a afectat familia regală în comparație cu familia mult mai obișnuită a terapeutului lui George al VI-lea”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Două dintre filmele premiate cu Oscar și care au avut parte de continuări sunt ”Nașul” (1972) și ”Rocky” ( 1976). „Discursul regelui” a fost numit filmul anului 2011 și a fost recompensat cu patru dintre cele mai importante premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună regie (Tom Hooper), cel mai bun actor în rol principal (Colin Firth) și cel mai bun scenariu original (David Seidler).

Colin Firth interpretează în pelicula regizată de Tom Hooper rolul regelui George al VI-lea, care era bâlbâit și a apelat la serviciile unui logoped înainte de a susține discursul în care anunța intrarea Marii Britanii în cel de-al Doilea Razboi Mondial, în direct la BBC.


Scris de:

579


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.