Cruella de Vil intră pe mâna lui Glenn Close

cruella de vil aline broshGlenn Close va fi producător executiv al unui film despre un personaj Disney.  Tot el l-a adus la viață într-un film din 1996 – Cruella de Vil, aminteşte Hollywood Reporter.

Celebra actriță a interpretat rolul Cruellei, iubitoarea de haine din blană de câine, în producțiile „101 Dalmatians” din 1996 și respectiv „102 Dalmatians” din 2000, iar în prezent cineaștii de la Disney pregătesc un al treilea film artistic cu titlul „Cruella”.

Studiourile Disney mai lucrează la câteva filme artistice inspirate din vechi desene animate, printre care „Alice in Wonderland”, „Maleficent” (adaptare după „Sleeping Beauty” cu Angelina Jolie în rolul vrăjitoarei) și „Cinderella”.

 

Sursa: www.hollywoodreporter.com


Scris de:

1074


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.