Daniel Day-Lewis este Abraham Lincoln

FilmeVedete15 septembrie17:28

Primul trailer al filmului pe care Steven Spielberg se chinuie sa-l facă de 13  ani a fost lansat de curând de cei de la DreamWorks, iar imaginile se ridică la  înălțimea așteptărilor. Cu ”Lincoln” vom avea parte de un film emoționant și toată lumea se așteaptă la interpretare  superbă din partea lui Daniel Day-Lewis, cu șanse la al treilea Oscar din carieră.
De această dată, îl putem vedea pe  actor interpretându-l pe cel de-al 16 președinte american, cel care a schimbat destinul Statelor Unite ale Americii. Filmul se va concentra asupra ultimelor luni din viața lui Abraham Lincoln, care va conduce  Nordul spre o mare victorie împotriva Sudului, în timpul Războiului Civil  American (1861-1865).

Pelicula este bazată pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin „Rivalii:  Geniul politic a lui Abraham Lincoln”. Spielberg lucrează la acest film de 13  ani, timp în care s-a zbătut să obțină finanțare pentru el.
Din distribuția filmului “Lincoln” fac parte: Daniel Day-Lewis, Sally Field, David Strathairn, Joseph  Gordon-Levitt, James Spader, Hal Holbrook și Tommy Lee Jones.


Scris de:

686


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.