David Beckham, spionul din The Secret Service

David BeckhamDavid Beckham ar putea apărea în curând într-un film de spionaj. Conform celor de la The Sun, fosta mare glorie a fotbalului mondial ar putea primi rolul spionului Villain, un fel de James Bond.  Beckham va juca în filmul “The Secret Service”, regizat de Matthew Vaughn.

Personajul pe care ar urma să-l întruchipeze fostul component al Real Madrid  este unul negativ. “Este singurul lucru care se ştie despre rolul care i-ar fi încredinţat” – aminteşte publicaţia britanică, care susţine că “acordul ar urma să fie semnat în câteva zile”. În distribuţia filmului figurează, printre alţii, Colin Firth.  De când a anunţat sfârşitul carierei de fotbalist, David Beckham, care îşi va lansa autobiografia în luna octombrie, a primit câteva zeci de scenarii şi oferte de tot felul pentru a apărea pe marele ecran. Până la “The Secret Service” le-a refuzat pe toate. Potrivit sursei citate de cotidianul britanic, motivul pentru care Beckham ar fi acceptat oferta ar fi că este un rol de mică întindere: “Îi plac filmele şi i-ar plăcea să apară într-unul, dar numai într-o scenă, nu se vede făcând în întregime pe actorul!”

Soţia fostului fotbalist, Victoria Beckham, a crezut mereu că David ar fi bun şi pe marele ecran.


Scris de:

2457


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Un comentariu

  1. […] le-a refuzat pe toate. Potrivit sursei citate de cotidianul britanic, motivul pentru care Beckham ar fi acceptat oferta ar fi că este un rol de mică întindere: “Îi plac filmele şi i-ar […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.