Dracula și mult-iubita sa fiică

Dacă vă imaginați că este vorba despre descoperiri istorice, științifice sau de natură…paranormală, ei bine, este vorba de fapt despre noua senzație din cadrul Festivalului de la Toronto. ”Hotel Transylvania” este un film de animație regizat de Genndy Tartakovsky și face furori printre fani. Adam Sandler este Dracula iar Selena Gomez, fiica acestuia.

În aceasta comedie, Dracula este conducătorul unui hotel de cinci stele în care monștrii se pot relaxa și pot fi ei înșiși, fără a fi deranjați de prezența vreunei ființe umane.

Evenimentul special care determină dezvoltarea intrigii, este aniversarea zilei de naștere a lui Mavis, fiica lui Dracula, care urmează să împlinească 18 ani. Organizarea petrecerii este însă dată pe peste cap de sosirea la hotel a unui tânăr bărbat, care se îndragostește de Mavis. Prezența lui îi neliniștește pe monștri și îl pune în dificultate pe Dracula, care caută cu disperare o cale de rezolvare a „problemei umane”.

Din distribuție mai fac parte Kevin James, Fran Drescher, David Spade, CeeLo Green și Steve Buscemi. Acesta este al doilea film pe care Selena Gomez îl prezintă la Toronto în această toamnă, dupa drama ”Spring Breakers” cu care a șocat audiențele. În România, filmul va apărea în octombrie și se anunță de pe acum un succes.

Surse: procinema.ro, imdb.com


Scris de:

678


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.