Game of Thrones, ediția pentru colecționari

Ce și-ar mai putea dori fanii Game of Thrones? Serialul a câștigat un număr impresionant de premii, filmările sunt în toi, cărțile sunt disponibile tuturor. Și iată că HBO totuși vine cu o surpriză de proporții: o ediție specială pentru colecționari.

Inside HBO’s Game of Thrones: The Collector’s Edition” este o colecție de cărți ce conține printre altele, două hărți, ale magicelor tărâmuri Westeros și Essos, fotografii de pe platourile de filmare, nefăcute publice niciodată, elemente de producție și design ale costumelor, toate prezentate într-un ambalaj rafinat și original, cum numai adevărații împătimiți ai Urzelii Tronurilor își pot dori.

Mult-așteptatul pachet va fi lansat oficial pe 13 noiembrie, iar oficialii își tentează fanii pe site-ul de prezentare, amintind și că în cadrul colecției, cititorii mai pot găsi ” […] o analiză complexă a limbajului Dothraki și istorii ale tărâmurilor. Interviurile cu actorii și membrii echipei de filmare, precum și un cuvând înainte din partea lui R.R. Martin, fac din această carte o fereastră prin care fanii pot privi în interiorul serialului.”


Scris de:

759


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.