James Bond, mai atractiv decât Casanova

BârfeFilme9 octombrie22:34

Site-ul procinema. ro oferă cititorilor o poveste incitantă despre istoria lui James Bond, dar nu atât ca spion versat, cât mai ales din postura de…cuceritor

Celebrul agent 007 a fost întotdeauna un magnet pentru femei, dacă ne luăm după toate cuceririle pe care le face in cele 22 de filme din serie. Dar după 50 de ani, femeia-Bond și-a schimbat si ea alura, dacă stăm să ne gândim că generația de aur a lui Sean Connery a cam apus.

Cu toate acestea, și Pierce Brosnan și Daniel Craig au o serie de replici ”de agățat” care fac senzație încă printre femei, pentru că nu replica este atât de importantă, cât mai ales cel care o spune, și cum o spune.

Replicile ”clasice”, ușor misogine, aveau efect mortal asupra femeilor, și e  drept, indiferent pentru care femeie, din orice timp și orice loc, când un bărbat are aspectul, manierele și șarmul unui Sean Connery sau Pierce Brosnan, atitudinea este o armă infailibilă.

Kim Basinger, Jane Seymour, Ursula Andress, Honer Blackman, Denise Richards,  Sophie Marceau, Teri Hatcher, Shirly Eaton, Halle Berry, Eva Green sunt doar  câteva dintre femeile care i-au fost alături lui Bond de-a lungul timpului.

Cum s-a modificat ”modelul” fetelor Bond?

Dacă în anii ’60 si ’70 „femeile erau niste prostuțe care îi cădeau la  picioare lui Bond după prima replică” – așa cum a descris chiar o fostă fată Bond, Honor Blackman, astăzi modelul feminin din seria Bond a mai avansat:

”Personajul este mai evoluat și mult mai apropiat de  cum sunt femeile in ziua de azi – multifuncționale, independente și egale  bărbaților” a spus Naomie Harris despre rolul ei de fată Bond din Skyfall.  Alaturi de ea, Berenice Marlohe va fi a doua fată Bond din filmul Skyfall, care se va lansa în Romania pe 26  octombrie.

O galerie foto a fetelor Bond și a evoluției în timp a acestora găsiți pe site-ul procinema.ro

 


Scris de:

802


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.