Lupita Nyong’o și Gwendoline Christie, noi nume grele în Star Wars: Episode VII

Star Wars Episode VIILupita Nyong’o a fost confirmată în producția studiourilor Disney „Star Wars: Episode VII„. Lupita este laureată a premiului Oscar încă de la debutul său pe marile ecrane în drama „12 Years a Slave„.

Artista va juca în acest film alături de Gwendoline Christie, interpreta războinicei Brienne of Tarth din seria HBOGame of Thrones„. Deocamdată nu au fost anunțate rolurile pe care le vor primi cele două actrițe. Nyong’o, 31 de ani, este o actriță de origine kenyană, născută în Mexic și educată la Universitatea Yale.

Filmul „Star Wars: Episode VII”, în regia lui J.J. Abrams („Star Treck”), va fi lansat la 18 decembrie 2015. Din distribuție mai fac parte Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, John Boyega și Daisy Ridley, alături de veteranii primelor trei filme din celebra serie, Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill.

Compania Disney a achiziționat drepturile asupra seriei la pachet cu compania de producție Lucasfilm, în 2012, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.


Scris de:

1037


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.