Noutăți de la Festivalul de Film din New York

Filme6 octombrie19:57

În cadrul Festivalului de Film de la New York, Paramount a profitat de ocazia lansării premierei filmului ”Not Fade Away” pentru a dezvălui și primul trailer al respectivei pelicule. Dar ce este atât de special la această producție?

După succesul enorm pe care l-a avut cu ”The Sopranos”, regizorul David Chase nu a mai avut nici un alt proiect notabil. În acest context, înțelegem fascinația criticii și a publicului când Chase a propus în cadrul festivalului un film de lung metraj. Mai mult, distribuția îl include și pe James Gandolfini, cel care l-a interpretat pe memorabilul Tony Soprano în serialul produs de HBO, și cu care Chase a făcut o echipă imbatabilă.

Părerile criticilor despre ”Not Fade Away” au fost împărțite. Povestea a trei prieteni care formează o trupă de rock în anii 60 (Gandolfini jucând rolul tatălui unuia dintre cei trei tineri) a fost considerată de unii ca ne-având multe elemente de originalitate, în timp ce alții au afirmat că: ”Probabil nu ar fi trebuit să fiu surprins că tipul care a făcut unul dintre cele mai bune seriale TV din istorie, a putut să creeze și un film al naibii de bun”. Criticul Matt Singer, citat de Huffington Post, a lansat acest comentariu despre filmul lui Chase pe Twitter.

Indiferent de reacția celor prezenți la festival, pelicula reprezintă un proiect ambițios care îi readuce pe Chase și pe Gandolfini din nou în lumina reflectoarelor.


Scris de:

700


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.