Piratul din Caraibe vrea să treacă în spatele scenei

Johnny Depp “Se apropie acel moment, al retragerii”, a spus Johnny Depp la terminarea filmărilor pentru „Lone Ranger” – cel mai recent film al său. Declaraţia a pus pe jar producătorii de la „Piraţii din Caraibe 5” şi „Alice in Wonderland 2”.

Aflat în culmea gloriei artistice, dar obosit din punct de vedere psihic, Johnny Depp vrea să renunţe la scenă. Nu a făcut această dezvăluire ca parte dintr-o strategie de PR. Nu ar avea de ce, atâta timp cât Hollywood-ul îi este la picioare…

„Când te gândeşti la cantitatea de cuvinte pe care le spui anual şi realizezi că cele mai multe au fost scrise, nu spuse de tine, înnebuneşti ca om. […] Există lucruri mai liniştite pe care aş vrea să le fac? Da, nu m-ar deranja asta. Nu spun că plec în secunda următoare dar cred că se apropie acel moment”, spune  Depp, citat de cosmopolitan.com.

Declaraţia a venit exact în momentul în care superproducţii precum „Piratii din Caraibe 5” sau „Alice in Wonderland 2″ se află pe masa de lucru a caselor de producţie. Fapt care a produs destul de multă nelinişte în acele medii. Chiar dacă vedeta susţine că “nu o sa aibă de suferit cele două”, producătorii par să nu mai fie siguri de nimic şi caută să-şi întărească juridic angajamentele cu vedeta.


Scris de:

1249


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.