Războiul Stelelor nu mai e purtat de George Lucas

Săptămâna trecută a fost anunțat faptul că Disney a cumpărat Lucasfilm și întreaga franciză Star Wars. Evenimentul a creat destule controverse în lumea filmului, multora nevenindu-le să creadă că după mai bine de 30 de ani, cea mai spectaculoasă serie SF a tuturor timpurilor nu îi mai aparține lui George Lucas, omul care a creat istorie și care este unul dintre pilonii și întemeietorii cinematografiei așa cum o cunoaștem astăzi.

Dar Lucas aparent avea dreptate când a declarat că a venit momentul ca el să se retragă și să lase locul generației noi de regizori să se lanseze și să se dezvolte, pentru că deja a început febra speculațiilor în legătură cu regizorul care va avea onoarea să ofere lumii Star Wars episodul VII. Acest episod nu se înscrie la capitolul zvonuri pentru presă, ci subiectul este luat în serios de toată lumea și mai ales de Disney, care vrea să relanseze fascinația Star-Wars în 2015. Episodul VII ar urma să continue povestea de unde a lăsat-o după „The Return of the Jedi” și deja se vehiculează numele lui Joss Whedon ca și maestru de ceremonii, dacă acesta nu ar fi atât de ocupat cu The Avengers 2.

În altă ordine de idei, Huffington Post a publicat un interviu cu nimeni altul decât cu Mark Hamill, celebrul Luke Skywalker, preluat de pe The Playlist. Interviul, din 1983, pune problema viitorului seriei Star Wars, Hamill susținând la acea vreme că povestea se oprește după episodul al VI-lea, deși nu a exclus posibilitatea ca seria să continue.

Ce surprize le vor oferi cei de la Disney, rămâne de văzut. În orice caz, orice fan înfocat Star-Wars abia așteaptă un nou film, iar de acum încolo, ne putem aștepta la zvonuri, bârfe și pronosticuri, pentru că oricât de îndepărtat ar fi anul 2015, când vine vorba despre Războiul Stelelor, nimic nu este imposibil.


Scris de:

783


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.