Robert Downey Jr. este un om de fier

Robert-Downey-JrUnul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Hollywood-ului și mai ales unul dintre cei mai în vogă de anul acesta, Robert Downey, Jr. s-a accidentat săptămâna trecută pe platourile de filmare pentru Iron Man 3, în timp ce făcea o cascadorie. Deși suferă de leziuni ale gleznei, actorul se recuperează cu succes. Natura și detaliile cascadoriei nu au fost făcute publice, dar fanii se așteaptă să fi fost ceva spectaculos, demn de Tony Stark.

Studiourile Marvel au anunțat că ”omul de fier” se va întoarce pe platourile de filmare cât de curând, iar producția își va relua cursul cu o întârziere minoră care nu va afecta proiectul. Preconizat a fi lansat în luna mai 2012, filmul ține milioane de fani cu sufletul la gură, deoarece intriga este și în prezent subiect de dezbateri și zvonuri, nefiind dezvăluită pe deplin publicului larg.

 

Sursa: washingtonpost.com


Scris de:

931


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.