Ryan Gosling în rol de regizor

Ryan Gosling

Nu mulți actori tineri și-ar face curaj să se apuce de un proiect independent în dublă calitate de scenarist și regizor, dar după succesul fulminant pe care l-a avut anul trecut ca si  actor cu ”Drive” și ”Crazy, Stupid, Love”, Ryan Gosling a decis să debuteze ca regizor cu filmul ”How To Catch A Monster”.

Filmul este descris ca un ”basm modern și sumbru”, iar rolul principal va fi jucat de fosta sa parteneră din „Drive”, Christina Hendricks, față de care actorul are o stimă deosebită. Deși are numai 31 de ani, Ryan Gosling s-a făcut deja remarcat prin jocul actoricesc deosebit și atenția la detaliu atunci când își întruchipează personajele. Studiourile Marc Platt Productions, Bold Films și Phantasma au acceptat scenariul lui Gosling și s-au implicat în proiect cu încrederea că filmul va fi un succes. Gosling a mai cochetat cu ideea de a deveni regizor anul trecut, când a avut șansa să regizeze filmul „The Idolmaker”, însă s-a retras din proiect din cauza programului încărcat. Filmarile la „How To Catch a Monster” vor începe în primavara lui 2013.


Scris de:

868


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.