Să nu mințim!

Filme16 octombrie19:13

O comedie românească savuroasă despre întâlniri, identitate și iubire, ”Minte-mă frumos” în regia lui Iura Luncașu va fi una dintre premierele care vor rula în cinematografele autohtone în curând.

Cu o distribuție surprinzătoare, dar nu mai puțin impresionantă, filmul spune povestea a patru oameni prinși într-un joc cu oglinzi, în care aparent toată lumea minte. Avem parte de un debut actoricesc, al Dianei Dumitrescu, în rolul Danei, precum și de apariția spectaculoasă a Loredanei Groza, alături de Andi Vasluianu și Marius Damian.

Care sunt dezavantajele ”întâlnirilor” pe Internet? Cum ne dăm seama când aparențele ne înșeală? Cât de frumos putem minți? Toate aceste răspunsuri le vom afla din această comedie romantică specială, de care o să ne putem bucura începând din 19 octombrie.


Scris de:

739


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.