Știu ce ai făcut astă-vară!

RK

Pe vremea scandalului dintre cele două vedete Twilight, Robert Pattinson și Kristen Stewart, fanii i-au ținut partea frumosului actor, fiind de-a dreptul revoltați de comportamentul libertin al lui Kristen și de momentul de infidelitate al acesteia. Robert a pozat într-o victimă, afișându-și nefericirea și dezamăgirea pe prima pagină a tuturor tabloidelor interesate de poveste.

Kristen și-a cerut scuze în public, cei doi au discutat și au decis după o perioadă să se împace. Gurile rele au amintit în treacăt că întreaga poveste nu a fost altceva decât o strălucită strategie de marketing, menită să adune fanii în cinematografe, în timp ce presa îi urmărea pe cei doi protagoniști pas cu pas, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri. Cuplul a anunțat oficial împăcarea, ultimul film al seriei și-a bucurat fanii și totul părea să se termine cu bine…

Și totuși, vorba care zice că păcatele vechi au umbre lungi, pare acum mai adevărată ca niciodată. Un nou scandal de infidelitate amenință frumosul și tumultuosul cuplu Hollywood-ian, de data aceasta cu Robert în rol principal. Nu vă vine să credeți? Ei bine, în astfel de cazuri, sursele sunt dificil de verificat, mai ales când se ascund în umbra anonimatului, dar se pare că o anume domnișoară, fotomodel de meserie din Los Angeles, a declarat pentru Hollywoodlife.com că vara trecută a avut o …întâlnire în dormitor cu Robert.

Momentan, nu se știe încă ce are ”Rob” de comentat în legătură cu acest mic secret, dar domnișoara în cauză susține că a trecut de două ori prin patul vedetei, oferindu-i cu generozitate și sinceritate nota 10 pentru prestație. Este de așteptat un val de reacții din partea actorilor implicați, din partea fanilor și a presei, dar cine știe, așa cum o strategie de marketing a funcționat, la fel de bine poate funcționa și alta. Cu Oscarurile care se apropie, cu nominalizările la Zmeurile de Aur care bântuie producția Twilight, ochii publicului sunt îndreptați din nou spre cuplul Stewart-Pattinson. Să vedem, așadar, ce urmează…

 


Scris de:

967


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.