Tatăl lui Woody Harrelson a fost ucigaş plătit

Charles HarrelsonEra începutul anilor ‘70, se afla  în maşina unei prietene a mamei şi se întorcea de la şcoală. Radioul era deschis şi deodată a auzit: “..procesul lui Charles V. Harrelson, acuzat de omor…”.

A fost prima oară că adolescentul Woody Harrelson auzea numele tatălui său despre care nu mai ştia nimic de când plecase de acasă, cu cinci ani în urmă. Chiar şi înainte tatăl şi fiul se vedeau foarte rar din cauza “meseriei” lui Charles Harrelson, ucigaş plătit fie plecat să execute “contracte”, fie în procese, relatează vanityfair.fr.

Woody s-a întors acasă în stare de şoc şi a încercat să vorbească cu mama lui. Deşi era la curent cu activităţile soţului, ea încercase mereu să ascundă această parte întunecată a vieţii de familie în favoarea unei educaţii religioase stricte. Cu ajutorul ziarelor, viitorul actor a încercat să reconstituie CV-ul impresionant al tatălui. Era un adevărat mozaic: fost vânzător de enciclopedii în anii 1950, Charles Harrelson a intrat în lumea bandiţilor din pariurile ilegale. Primele condamnări pentru jafuri armate au fost înregistrate la începutul anilor 1960, înainte să fie acuzat în 1968 de uciderea cerşetorului texan Sam Degelia. Eliberat pe cuvânt în 1978, este judecat anul următor pentru asasinarea judecătorului John Wood. În cursul interogatoriului, Charles Harrelson mărturiseşte crima, precum şi – spre surprinderea generală – asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy…

Justiţia l-a condamnat pe viaţă, iar Woody Harrelson, la 20 de ani, a luat legătura cu tatăl lui. Cei doi aveau acelaşi râs, aceleaşi trăsături. “Tatăl meu se numără printre persoanele cele mai vorbăreţe, cultivate şi încântătoare pe care le-am cunoscut”, spunea actorul într-un număr al revistei People din 1988. A cheltuit milioane încercând să îl scoată de la închisoare, însă Charles Harrelson a murit în urma unei crize cardiace în 2007. Fiul lui urma să ducă mai departe tradiţia de violenţă din familie, dar numai în film, încheie vanityfair.fr.

 

 

 

 


Scris de:

960


STIRI SIMILARE

Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.