Totul e bine când se termină cu bine

După o vară incendiară în care au ținut prima pagină a tuturor tabloidelor din lume, după ce Kristen l-a înșelat pe Robert, actorul britanic a luat în sfârșit o decizie în privința viitorului relației dintre ei.

Starul Twilight Robert Pattinson și actrița Kristen Stewart sunt din nou impreună, dupa ce Kristen l-a înșelat cu regizorul britanic Rupert Sanders. „Au decis că nu pot trăi unul fără celălalt. Kristen și-a deschis sufletul în fața lui Robert și i-a spus că a fost o greșeală care nu se va mai repeta”, a spus o sursă pentru The Sun.

Robert Pattinson a părăsit-o pe Kristen în iunie, după ce în presă au apărut poze cu actrița și regizorul britanic Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani, în ipostaze intime.

Acum, însă, Robert a iertat-o în sfârșit. Gurile rele spun că povestea despărțirii a fost o cacealma bine regizată de către toți participanții la drama verii, dar nimeni nu poate confirma nimic. Cert este că Twilight are acum o publicitate fantastică, soția lui Sanders a primit numeroase oferte de colaborare și apare constant în presă, noul film al lui Kristen face ravagii, iar Robert a impresionat milioane de femei în rolul de iubit înșelat. Dacă a fost numai o livitură mediatică sau o poveste de dragoste sfâșietoare, asta nu mai avem de unde să știm.

Sigur este însă faptul că Kristen și Robert trebuie să apară în noiembrie pe covorul roșu, la premiera ultimului film din fraciza Twilight. Până atunci, scriu tabloidele, vor să se concentreze pe reconstruirea relației.

 


Scris de:

883


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.