Un film despre alt film

FilmeVedete11 octombrie23:46

Pe site-ul imdb.com a apărut trailerul filmului ”Hitchcock”, precum și o galerie foto. Proiectul prezintă povestea peliculei ”Psycho”, poate unul dintre cele mai cunoscute și vizionate horror-uri din istorie și cu siguranță filmul care l-a plasat pe celebrul regizor în galeria monștrilor sacri ai cinematografiei mondiale.

Filmul urmărește povestea de dragoste dintre regizorul Alfred Hitchcock și soția sa Alma Reville, în timpul filmărilor la ”Psycho”, în 1959.

Printre actorii care vor însufleți celebrele personaje se numără Anthony Hopkins, în rolul regizorului, Helen Mirren în rolul soției acestuia, și, bineînțeles, Scarlett Johansson în rolul lui Janet Leigh, vedeta din ”Psycho”, cea care a rămas memorabilă în scena dușului – chintesență a suspansului în istoria cinematografiei.

Pe lângă aceștia, o pleiadă de actori de categorie grea va da viață pe marele ecran unor personaje care au încantat și înfiorat milioane de fani de-a lungul timpului.


Scris de:

712


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.