Urzeala Tronurilor, muzică și vedete

Ce au în comun trupa Coldplay și serialul Game of Thrones? Pe tobarul trupei, evident…

Percuţionistul trupei Coldplay, Will Champion, va apărea într-un episod din al treilea sezon al serialului Urzeala Tronurilor, difuzat de HBO. Se pare că trupa se atașează din ce în ce mai mult de lumea filmului, având în vedere că vocalul trupei este căsătorit cu actriţa Gwyneth Paltrow.

BBC a anunţat că Will Champion va avea chiar rolul unui toboşar. În acelaşi sezon al serialului va apărea şi Gary Lightbody, vocalist şi lider al trupei Snow Patrol, rolul acestuia nefiind încă stabilit.

În distribuţia celui de-al treilea sezon al aclamatului serial au mai fost confirmaţi în roluri secundare actorii Iwan Rheon, cunoscut celor ce au văzut comedia de televiziune “Misfists”, Mackenzie Crook care a jucat în serialul “La birou/ The Office” şi Ed Skrein care a jucat în pelicula “Ill Manors”.

Cu așa vești și distribuție, abia așteptăm să vedem cum se vor desfășura ostilitățile în cel de-al treilea sezon al Urzelii Tronurilor!

 


Scris de:

1867


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.