Viața e roz pentru Marion Cotillard

În urmă cu 37 de ani, se năștea actrița franceză Marion Cotillard, a cărei frumusețe, zâmbet și mai ales, joc actoricesc de o rară profunzime, au făcut-o celebră în lumea întreagă.

Deși debutul și l-a făcut la 29 de ani, Marion a fost cu adevărat remarcată pentru rolurile ei secundare din seria ”Taxi”, a lui Luc Besson. A jucat atât în drame romantice cât și comedii de acțiune, impresionând prin versatilitate și o sensibilitate deosebită pe care o dăruiește fiecăruia dintre personajele sale.

Rolul vieții ei, pentru care a primit și un Premiu Oscar, a fost cel din ”La vie en rose”. Asemănarea cu Edith Piaf, emoția sinceră cu care actrița a interpretat acest magnific rol, i-a adus aprecierea mondială, fiind prima dată în aproape 50 de ani (după Sophia Loren în 1961), când o actriță de origine străină este onorată cu un Oscar.

Acum, la 37 de ani, Marion impresionează din nou cu un rol de un dramatism profund uman și pe deplin sfâșietor. În pelicula ”Rust and Bone”, actrița este copleșitoare în scenele care compun trailerul acestui film, iar critica deja o numără din nou printre favoritele la marile distincții din cinematografie.


Scris de:

935


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.