Vremea super-eroilor nu a apus!

Dacă anul 2012 a stat sub semnul lui The Avengers și a lui Batman, ei bine, împătimiții de comics-uri și filme cu eroi supra-naturali inspirați din benzi desenate, nu vor fi dezamăgiți.

Iron Man 3 va ajunge în cinematografe începând cu data de 3 Mai 2013, Thor 2 in 8 Noiembrie 2013, Captain America 2 în 4 Aprilie 2014 și probabil, Guardians Of The Galaxy la 1 August 2014, în timp ce Jos Whedon a anunțat că proiectul The Avengers 2 va beneficia și el de o deosebită atenție din partea caselor de producție.

Deși mai este destul timp de așteptat până când o să ne putem revedea personajele preferate, avem totuși șansa să tragem cu ochiul pe platourile de filmare de la Iron Man 3. Fără să dezvăluim prea multe, putem spune numai că filmul are o distribuție impresionantă, că deși Robert Downey Jr. a avut un accident în august, filmările continuă conform planificării, iar de data aceasta, celebrul și fascinantul Tony Stark nu va mai înfrunta de unul singur armatele de inamici, ba mai mult, își va crea și conduce propria lui armată de Iron Man (se zice că ar fi în jur de 40), într-o luptă pe viață și pe moarte împotriva unei arme imbatabile: un ser letal.

Trilogia „Iron Man” este bazată pe benzile desenate cu același nume realizate de Larry Lieber și desenate de Don Heck și Jack Kirby, iar până acum filmele au făcut furori peste tot în lume, înregistrând încasări uriașe și propulsându-l pe Rober Downey Jr. în topul celor mai de success actori ai momentului.


Scris de:

781


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.