Bruce Willis, din nou tătic

emma willis bruce willisBruce Willis și soția lui, Emma Heming-Willis, sunt părinții micuței Evelyn Penn Willis, care are patru surori.

Este al doilea copil al cuplului, după Mabel, născută acum doi ani. Emma Heming, manechin de 35 de ani, a adus-o pe lume pe Evelyn la 5 mai, la Los Angeles. Bebelușul a avut 3,62 kg, informează US Weekly. Bruce Willis este înconjurat astfel doar de persoane de sex feminin. Cele trei fiice pe care le are cu Demi Moore sunt deja mari, așa încât actorul se poate concentra pe relația pe care o are din 2008 cu Emma Heming-Willis. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au avut primul copil în 2012.


Scris de:

691


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.